Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Συνάντηση των εταίρων του προγράμματος ICT στην Αυστρία.

Μεταξύ 17 και 19 Ιουνίου, οι εταίροι του έργου ICT συναντήθηκαν για να συμμετάσχουν σε μια περιοδεία μελέτης γύρω από την λίμνη Neusiedlersee (Fertő) και στην συνάντηση των εταίρων στο Eisenstadt (Kismarton).
Κατά την περιοδεία μελέτης, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν το χώρο του Πανευρωπαϊκού Picnic που συνέβαλε στην πτώση του Σιδηρού Παραπετάσματος και την επανένωση της Γερμανίας και επισκέφθηκαν έργα και πρωτοβουλίες που υλοποιούνται και στις δύο πλευρές των συνόρων σε Eisenstadt, Sopron, Hegykő (Heiligenstein), Sarród (Schrollen), Wallern (Valla) και Mörbisch (Fertőmeggyes) σε θέματα της ποδηλασίας, οικολογικού τουρισμού και βιώσιμης κινητικότητας (http://ict13gr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_25.html).
Στις 18 και 19 Ιουνίου, οι εταίροι είχαν συνάντηση για την αναθεώρηση και την ανάπτυξη κοινών μεθοδολογιών και την δημιουργία του προγράμματος εργασίας που πρέπει να εφαρμοστεί μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014. Η επόμενη συνάντηση των εταίρων θα πραγματοποιηθεί μαζί με την διεξαγωγή του συνεδρίου του προγράμματος από τις 3 έως 4 Οκτωβρίου 2013 στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου